Yhteistyössä on voimaa!
22.5.2020 12:57 Uutiset / Pääsivusto

Kaudella 2017-2018 herätelty yhteistyö saa vahvan jatkumon.

KY-80 ja Titaanit yhdistävät resurssejaan useammassa ikäluokassa junioreiden osalta!

Tiedote

Titaani-juniorit ry ja Kiekkoympyrät -80 ry seurojen yhteistyö

20.5.2020 Titaani-juniorit ry ja Kiekkoympyrät-80 ry ovat sopineet perustettavaksi yhteisjoukkueet seuraaviin ikäluokkiin, jotka ilmoitetaan Suomen jääkiekkoliiton alaisiin sarjoihin kaudelle 2020-2021.

  • U14 (2007 syntyneet) 1 peliryhmä
  • U13 (2008 syntyneet) 2 peliryhmää
  • U12 (2009 syntyneet) 2 peliryhmää
  • U11 (2010 syntyneet) 3 peliryhmää

Toiminnan tavoite

Yleisesti katsottuna syntyvyys mm. Kaakon alueella on laskussa, joka aiheuttaa haasteita harrastajamäärien suhteen lajista riippumatta. Syntyvyyden laskiessa Titaani-juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät-80 ry:n yhteistyön tavoitteena on jääkiekon osalta turvata pelaajapolku ja toiminnan mahdollistaminen alueella jokaiselle ikäluokan harrastajalle, sekä vahvistaa seurojen elinvoimaisuus, toimintakyky ja olemassaolo.

Yhteistyössä seurat tarjoavat harrastajilleen toimintaympäristön, joka mahdollistaa lajin harrastamisen alueella ja antaa mahdollisuuden myös kilpailulliseen toimintaan jääkiekon parissa. Toimintoja yhdistämällä siis pystytään tarjoamaan hyvä alusta erilaisten harrastajien vaatimien tarpeiden mukaisesti.

Yllä mainittujen peliryhmien lisäksi seurat tulevat perustamaan 2011 syntyneistä yhteiset peliryhmät. Tästä päätöksiä tehdään elokuussa 2020.

Titaani-juniorit ry:n ja Kiekkoympyrät-80 ry:n Leijonakiekkokoulut tullaan yhtenäistämään. Leijonakiekkokoulujen yhtenäistäminen antaa pienille harrastajille mahdollisuuden osallistua molemmilla paikkakunnilla järjestettäviin kiekkokoulujen tapahtumiin.

Muuta

Yksityiskohtaiset tiedot sopimuksista ja muuta toimintaa koskevista tiedoista tuotetaan joukkuekokonaisuuksiin vanhempain palaverien kautta viimeistään viikon 25 aikana. Joukkueisiin on yhteydessä Jojot, valmennuspäälliköt tai toimeen erikseen sovittu muu henkilö. Vallitseva Covid-19 Korona virus on aiheuttanut viiveitä ja haasteita tietojen keräämisen ja tiedottamisen suhteen.


Kiekkoympyrät-80 ry / Valmennuspäällikkö / Sampsa Wichmann

Titaani-juniorit ry / Valmennuspäällikkö / Mika Iltola


   
Lisää uutisia
Kiekkoympyrät -80 r.y.
«  Syyskuu   »
Kategoriat